Pistol Nyeuseuh Mobil Tekanan Tinggi 8023T-8

Pedaran pondok:

5-set sét gun cai sagala-logam, gun cai nyeuseuh mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat-alat nyeuseuh rupa, 8 pola semprot 8023T-8SBT

Multi-fungsi: fungsi nyeuseuh mobil, kuat ngabersihan mobil; fungsi nyiram, nyaluyukeun aliran cai anu cocog pikeun cai kembang; fungsi mandi pikeun piaraan, nyaluyukeun aliran cai, nganggo aliran cai hipu pikeun ngamandian piaraan.

8 jinis semprot cai: Ku nyaluyukeun sirah gun seueur fungsi, 8 pola semprot cai tiasa direalisasikeun, anu tiasa dianggo pikeun tujuan cuci anu béda.

Bahan anu kuat: Awak utama gun cai didamel tina paduan seng, anu langkung kuat sareng kuat. Gagangna ditutupan ku karét TPR. Gabungan keran didamel tina sadaya tambaga, anu langkung awét.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

5-set sét gun cai sagala-logam, gun cai nyeuseuh mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat-alat nyeuseuh rupa, 8 pola semprot 8023T-8SBT

Multi-fungsi: fungsi nyeuseuh mobil, kuat ngabersihan mobil; fungsi nyiram, nyaluyukeun aliran cai anu cocog pikeun cai kembang; fungsi mandi pikeun piaraan, nyaluyukeun aliran cai, nganggo aliran cai hipu pikeun ngamandian piaraan.

8 jinis semprot cai: Ku nyaluyukeun sirah gun seueur fungsi, 8 pola semprot cai tiasa direalisasikeun, anu tiasa dianggo pikeun tujuan cuci anu béda.

Bahan anu kuat: Awak utama gun cai didamel tina paduan seng, anu langkung kuat sareng kuat. Gagangna ditutupan ku karét TPR. Gabungan keran didamel tina sadaya tambaga, anu langkung awét.

Téknologi desain gir anu dipaténkeun: gagangna ngatur 3 tingkat aliran cai, sareng sirah gun multi-fungsi ngatur 8 pola semprot.

Biaya ngumbah murah: hemat cai, nyeuseuh kuat, gampang ngaleungitkeun debu sareng kokotor dina mobil; hemat daya, waktos ngumbah pondok, langsung nyambung kana keran, teu aya catu daya; ngahémat waktos, anjeun tiasa nyeuseuh mobil di imah tanpa bade ka toko mobil.

Rincian Produk

Bahan: paduan seng

Beurat bersih: 1,20 kg

Drive: drive fisik

Wengkuan aplikasi: nyeuseuh mobil, nyiram kembang

Suhu inlet cai maksimum: suhu normal

Stroke jet: sakitar 10-15 méter

Klasifikasi warna: biru

Bahan pigura: alloy seng

Bahan panganteur: tambaga

Bahan nozel: plastik rékayasa

Jinis cecekelan: tekanan korma

Tipe semprot gun cai: 8 jinis semprot

Tekanan cai: 3kg

Anjeun kedah mésér pipa cai nyalira

Langkung Pedaran

Staf kami biasana dina sumanget "pamutahiran kontinyu sareng kaunggulan", sareng nalika nganggo barang-barang kualitas luhur, nilai pikaresepeun sareng layanan purna jual, kami nyobian nampi masing-masing kapercayaan konsumén pikeun Pasokan Cai Nyeuseuh Mobil . Upami anjeun milari Kualitas Anu Saé dina harga anu saé sareng pangiriman tepat waktu. Naha ngahubungi kami.

Pasokan OEM Otomatis Nyeuseuh Gun, Urang tiasa minuhan sagala rupa kabutuhan konsumén di bumi sareng luar negeri. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami pikeun sumping konsultasi & bernegosiasi sareng kami. Kapuasan anjeun motivasi kami!

Langkung Tembongkeun Gambar

1 (7)
1 (6)
1 (1)
1 (8)
1 (4)
1 (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami