Payung tilepan tibalik 3413

Pedaran pondok:

Palu kaamanan mobil ngabalikeun payung rusak alat jandéla parangkat-dipasang kaamanan multi-fungsional palu rusak jandéla payung darurat palu darurat sanés jalma-jalma sareng mobil 3413SBT

Multi-fungsional: Éta tiasa dianggo salaku payung, payung matahari sareng palu kaamanan.

Rarancang tibalik: payung disimpen dugi ka luhur sareng ka luar, permukaan baseuh payung disimpen teras di jero, éta moal baseuh mobil; nalika payung disimpen, kakuatan tempur tiasa langsung dina taneuh; éta mangpaat hususna nalika nyetir dina dinten hujan. Nalika disimpen jauh, langkung gampang pikeun jalma-jalma lebet kana mobil, sareng kamungkinan teu kabawa hujan.

Pigura payung langkung kuat: Pigura payung didamel tina alloy aluminium, anu langkung énténg dina teksturna, langkung saé dina tahan angin, tahan korosi, kokoh sareng awét.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Palu kaamanan mobil ngabalikeun payung rusak alat jandéla parangkat-dipasang kaamanan multi-fungsional palu rusak jandéla payung darurat palu darurat sanés jalma-jalma sareng mobil 3413SBT

Multi-fungsional: Éta tiasa dianggo salaku payung, payung matahari sareng palu kaamanan.

Rarancang tibalik: payung disimpen dugi ka luhur sareng ka luar, permukaan baseuh payung disimpen teras di jero, éta moal baseuh mobil; nalika payung disimpen, kakuatan tempur tiasa langsung dina taneuh; éta mangpaat hususna nalika nyetir dina dinten hujan. Nalika disimpen jauh, langkung gampang pikeun jalma-jalma lebet kana mobil, sareng kamungkinan teu kabawa hujan.

Pigura payung langkung kuat: Pigura payung didamel tina alloy aluminium, anu langkung énténg dina teksturna, langkung saé dina tahan angin, tahan korosi, kokoh sareng awét.

Kaén payung tahan cai anu langkung ageung: lawon payung didamel tina bahan tahan cai anu padet, sareng permukaan lawon payung ngagaduhan pilem tahan cai. Éta sacara alami bakal gulung nalika cai hujan ngagebrét. Henteu gampang ngabaseuhan payung. Ngan aya lem hideung dina lapisan jero payung, anu tiasa ngahalangan sinar ultraviolét sareng ngajagi panonpoé; Éta langkung ageung tibatan payung umum sareng ngagaduhan langkung panangtayungan.

Tiang payung ngadopsi struktur bersarang: tiang payung didamel tina stainless steel, struktur bersarang manjang lancar, stabil sareng henteu ngocok, hiji tombol muka otomatis sareng nutup, operasi hiji-hiji, langkung merenah.

Rincian Produk

Ngaran: Payung tibalik sareng palu kaamanan, palu kaamanan mobil, palu kaamanan multi-fungsi

Bahan: vinil, stainless steel, alloy aluminium, jsb.

Beurat: 400 G

Kandel papayung kandel: 210 T

Jumlah payung nangtung10 pcs, 5 ruas

Diaméter permukaan payung (saatos dibuka): 105 cm

Jangkungna payung (saatos dibuka): 60 cm

Lebar payung (nalika disimpen): 5 cm

Jangkungna payung (nalika disimpen): 31 cm

Aya dua jinis: umum payung tibalik sareng payung tibalik kalayan palu kaamanan.

Langkung Pedaran

Kami gaduh tim anu épisién pisan pikeun ngungkulan patarosan ti palanggan. Tujuan kami nyaéta "kepuasan pelanggan 100% ku kualitas produk, harga & jasa tim kami" sareng nikmati reputasi anu saé diantara klien. Kalayan seueur pabrik, urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa Pabrik Ngajual Car Shade Payung Anyar Portable Folding Sunscreen Heat Insulation Car Sunshade Payung, Kami janji nyobian anu pangsaéna pikeun nganteurkeun anjeun kalayan produk sareng jasa anu saé.

Kami parantos dioperasikeun langkung ti 15 taun. Kami parantos didaptarkeun pikeun produk kualitas sareng solusi sareng dukungan konsumen. Urang ayeuna gaduh 80 patén produk.

Langkung Tembongkeun Gambar

13923436856_906305071
d657dd16a1a94eeeb09f14aa2cb7b879
b1c291e4f85a4ae491da8e49f929667d
13923478008_906305071
a5e09a8c2ba845f8b769bf0520efe293
d4dcc7b0fe19490795b640502d8a190f

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami