Statis penghapus Anti-statis mobil statis iteuk Anti-statis lonjakan statis iteuk Statis keychain J10SBT

Pedaran pondok:

Gancang nyabut listrik statis: Wangun lonjakan sareng desain permukaan melengkung ningkatkeun permukaan kontak pikeun ngaleupaskeun listrik statik langkung gancang.

Adsorpsi magnét: chip built-in énggal dikembangkeun, henteu kedah pikeun drive batré, dirancang khusus pikeun nyerep listrik statis, éléktromagnétik terintegrasi, sareng anu diserep ayeuna langkung luhur tibatan panyingkir statis biasa. Éléktrik statis bakal nyerep nalika éta caket kana listrik statis.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Statis penghapus Anti-statis mobil statis iteuk Anti-statis lonjakan statis iteuk Statis keychain J10SBT

Gancang nyabut listrik statis: Wangun lonjakan sareng desain permukaan melengkung ningkatkeun permukaan kontak pikeun ngaleupaskeun listrik statik langkung gancang.

Adsorpsi magnét: chip built-in énggal dikembangkeun, henteu kedah pikeun drive batré, dirancang khusus pikeun nyerep listrik statis, éléktromagnétik terintegrasi, sareng anu diserep ayeuna langkung luhur tibatan panyingkir statis biasa. Éléktrik statis bakal nyerep nalika éta caket kana listrik statis.

Résistansi suhu luhur: Tabung pelindung keramik tahan suhu tinggi éksternal tiasa sacara gampil nungkulan listrik statik gesekan di luhur 30000V, sareng lengkep ngabéréskeun masalah anjeun.

Ngagem konci konci logam: gantungan konci éta ngan ukur didamel tina Chrome dilapis, awét.

Handmade: Desain kurva ngawangun Spike, kaca spion permukaan anu digosok, ngolah presisi, tahan debu sareng tahan cai.

Rincian Produk

Nami produk: Spike Static Eliminator

Ukuran produk: 47 * 11 mm

Warna produk: sedeng biru, sedeng beureum, koneng sedeng, sedeng hideung, sedeng hejo

Bahan produk: tambaga + akrilik + keramik

Beurat produk: beurat bersih 22 g

Tegangan antistatik: 30000 V

Waktos éliminasi: 0,2-3 S

Hirup jasa: 1000000 kali

Wengkuan aplikasi: mobil, gagang panto

Langkung Pedaran

Kami terang yén kami ngan ukur bakal maju upami urang tiasa sacara gampang ngajamin kalapa harga gabungan kami sareng nguntungkeun anu hadé dina waktos anu sami pikeun Desain Khusus pikeun Metal Static Discharger, Kami ngahargaan poko inti kami kajujuran dina bisnis, prioritas di perusahaan sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun konsumén kami kalayan barang kualitas luhur sareng panyadia hebat.

Desain Husus pikeun Antistatik Cina, Anti Statis, Tim rékayasa pro kami umumna bakal siap ngaladénan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun sampel pikeun nyumponan sarat anjeun. Usaha anu pangsaéna sigana bakal dihasilkeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa sareng dagangan anu pangsaéna. Nalika anjeun resep kana bisnis sareng barang kami, punten nyarios ka kami ku ngirim email atanapi nelepon kami gancang. Dina usaha terang barang sareng perusahaan kami tambahan, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun nempokeunana. Kami badé ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya kana bisnis urang pikeun nyiptakeun hubungan bisnis sareng kami. Pastikeun anjeun ngaraos bebas biaya pikeun nyarios ka kami pikeun usaha alit sareng kami yakin kami bakal ngabagi pangalaman dagang anu pangsaéna sareng sadaya padagang urang.

Pidéo Produk

Langkung Tembongkeun Gambar

狼牙静电棒_04
407ed4da21a345859980bb9ccfe19d1c
d469a65f6d564500857832d09e0b943f
a1a00775f9154e1f9eeed34f078c49d9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami