Mobil Vacuum Cleaner

  • 4 in 1 Car Vacuum Cleaner 2906

    4 dina 1 Mobil Vacuum Cleaner 2906

    Multi-fungsi: 4 dina 1 fungsi, ngahijikeun koleksi lebu, lampu, catu daya mobile, sareng lampu nyalametkeun.

    Penampilan anu saé: beurat beurat, ukuran leutik, gaya, kompak, sareng tekstur.

    Kakuatan anu kuat: Daya mobile tiasa dianggo teras-terasan salami 6,5 jam, dugi ka 4000mAh. Éta tiasa dianggo dina speed pinuh pikeun 15 menit nalika dieusi pinuhsareng fungsi lampu wengi tiasa dijalankeun salami 23 jam, sareng fungsi senter tiasa jalan teras salami 20 jam.