Car carjer

  • 24V Double USB 2 in 1 Fast Charger 2105

    24V Double USB 2 ti 1 Fast Charger 2105

    Sababaraha palabuhan kaluaran: Sirah ngecas hadir nganggo adaptor 3-in-1 sapertos Iphone + Android + Type-C, sareng 2 port USB, anu tiasa ngeusi 5 telepon sélulér dina waktos anu sasarengan.

    Sebaran pinter ayeuna: nalika ngecas Iphone, distribusi pinter 1A ayeuna, nalika ngecas Ipad, distribusi pinter 2.1A ayeuna, nalika ngecas telepon Android, distribusi pinter 2A ayeuna.

    Hiji waktos nyetak suntikan: Cetakan hiji-sapotong, struktur kompak, kompak sareng kuat, ngagunakeun bahan ABS, tahan maké, tekstur permukaan anu saé.

  • 24V Double USB Fast Charger 2903

    24V Double USB Fast Charger 2903

    Kaluaran gancang Dual-port: 4.8A kaluaran USB ganda, ngecas gancang sareng aman.

    Sadaya permukaan logam: Sagala tampilan logam, prosés keusikan oksidasi tepat, penampilan tinggi.

    Smart shunt: Smart chip, distribusi arus anu lumayan, ngajagi alat-alat muatan.

    Bahan tahan-tahan sareng tahan seuneu: tambahkeun bagian radiator pikeun pinuh nyéépkeun panas, ulah panas nalika ngecas, sareng sirkuitna langkung aman

  • Fast Charger for Auto Cigarette Lighter 2103

    Carjer Gancang pikeun Otomatis Rokok Rokok 2103

    Muatan gancang Qualcomm: Muatan gancang Qualcomm QC3.0 USB, muatan gancang 3.1A Type-C, disertakeun ku kabel muatan Android / iOS.

    Deteksi voltase calakan: ngawaskeun waktos-voltase voltase batréna pikeun mayungan umur batre.

    Kasaluyuan modél: 12-24V volt universal, tiasa tumut kana sababaraha modél mainstream di pasar.

    Pencocokan calakan: Sacara cerdas ngadistribusikaeun ayeuna numutkeun alat-alat ngecas, ngaluyukeun kaluaran listrik iraha waé, ngajagi peralatan, sareng janten lega cocog