Panonpoé Tilelep Mobil

  • Car Windshield Retractable Sunshade 5902

    Kaca Depan Kaca Mobil Retractable Sunshade 5902

    Kaca mobil anu tiasa ditarik Insulasi sinar matahari ngiuhan, jaga kendaraanna tiis, meungpeuk sinar ultraviolét, pelindung sinar panonpoé, ngiuhan panonpoé mobil umum, cocog pikeun sababaraha jenis mobil 5902SBT

    Perlindungan matahari sareng insulasi panas: desain gelombang pikeun ngagambarkeun sinar panonpoé tina sababaraha sudut. Lapisan luar naungan panonpoé didamel tina aluminium foil réfléktif, anu langsung tiasa ngagambarkeun sinar panonpoé ti luar mobil, sahingga sacara efektif ngirangan suhu di jero mobil. Isolasi panas jero sareng perlindungan UV pikeun nyegah sepuh bagian jero otomotif.

  • Car Side Window Gauze Sunshade Set 4 piece 5025

    Jandéla Sisi Mobil Gauze Sunshade Set 4 potongan 5025

    Jandéla sisi mobil sunshade insulasi panas mobil tilu diménsi lampu insulasi refleksi bolong 5025SBT

    Mobil khusus: opat jandela didaptarkeun pikeun mobil, permukaan reflektif dibagi kana korsi tukang utama sareng pembantu tambahan sareng modél kénca sareng katuhu pikeun mastikeun yén unggal modél tiasa raoseun pisan; bebas ditarik deui-dilarapkeun ka kaseueuran mobil (sedan, hatchbacks, SUVs, mobil bisnis).

  • Car Windshield Cartoon Sunshade 5901

    Kaca depan Mobil Cartoon Sunshade 5901

    Tirai kaca hareupeun hareup pikeun panangtayungan panonpoé mobil sareng panutup panas insulasi panas pikeun jandéla tukang mobil 5901SBT

    Perlindungan multi-lapisan: pangaruh panyalindungan panonpoe anu langkung saé, insulasi panas, turunkeun suhu dina jero mobil. Desain honeycomb, pilem aluminium dua lapis langkung panas-insulasi, sun-proof sareng UV-proof.

  • Car Front Window Sunshade 5903

    Jandéla Hareup Mobil Sunshade 5903

    Kaca mobil sisi kaca panonpoé ngiuhan, teduh panonpoé semi-taméng, magnét adsorpsi panonpoé 5903SBT

    Nuansa panonpoe satengah ngalindungan ngahalangan panonpoé tanpa mangaruhan panémbong kaca spion tukangna, ngajantenkeun langkung aman. Panonpoé henteu gampang pikeun neunggeul beungeut manusa sareng ngajauhan panonpoé.

    Pamasanganana saderhana pisan: magnetna katarik, sareng pamasanganana langkung saderhana sareng langkung merenah.

  • Car Front Window Sunshade with Animal Picture 5006-G

    Tilelep Jandéla Hareup Mobil sareng Gambar Sato 5006-G

    Cahaya panonpoe mobil, tabir surya mobil sareng tameng panas, magnét sisi mobil otomatis ditarikna ngiuhan 5006-GSBT

    Tilu lapisan panyalindungan: lapisan tabir surya + lawon naungan anu luhur-padet + lapisan percetakan digital poliéster sutra, nolak cahaya anu kuat, sacara efektif nyegah sinar ultraviolét.

  • Car Windshield Retractable Insulation Sun Shade 5904

    Kaca depan Mobil Retractable Insulasi Sun Shade 5904

    Kaca mobil anu tiasa ditarik Insulasi sinar matahari ngiuhan, jaga kendaraanna tiis, meungpeuk sinar ultraviolét, pelindung panonpoe, ngiuhan panonpoé mobil umum, cocog pikeun sababaraha jenis mobil 5904SBT

    Perlindungan matahari sareng insulasi panas: Desain struktur honeycomb ganda pikeun ngasingkeun hawa di jero sareng di luar; desain gelombang pikeun ngagambarkeun sinar panonpoé tina sababaraha sudut. Lapisan luar naungan panonpoé didamel tina aluminium foil réfléktif, anu langsung tiasa ngagambarkeun sinar panonpoé ti luar mobil, sahingga sacara efektif ngirangan suhu di jero mobil. , Isolasi panas jero sareng perlindungan UV pikeun nyegah sepuh bagian jero otomotif.

  • Car Windshield Retractable Insulation Sun Shade Upgraded sucker 5016

    Kaca depan Mobil Retractable Insulasi Sun Shade Ditingkatkeun mamat 5016

    Mobil panonpoé ngiuhan payung hareup kaca hareup insulasi panas ngiuhan payung otomatis ngiuhan payung 5016SBT

    Teleskopik otomatis, henteu kedah dibongkar, henteu aya halangan paningal, cangkir sedot ditingkatkeun, sunshade dua lapis lebah madu

    Perlindungan UV, insulasi panas sareng perlindungan matahari, dasbor perlindungan, privasi sareng perlindungan privasi.

  • Car Side Window Magnetic Sunshade 5006

    Jandéla Sisi Jandéla Mobil Magnetic Sunshade 5006

    Cahaya mobil magnét, panangtayungan panonpoé sareng panerapan insulasi panas, sunshade mobil, jandéla sisi tirai mobil magnét ditarik 5006SBT

    Tilu lapisan panyalindungan: lapisan tabir surya + lawon naungan anu luhur-padet + lapisan percetakan digital poliéster sutra, nolak cahaya anu kuat, sacara efektif nyegah sinar ultraviolét.

    Instalasi gancang: Magnét anu nguatkeun nyerep pigura awak, anu merenah pikeun dipasang sareng henteu mangaruhan jandéla angkat.