Ngabobol Jandela Otomatis

  • 7 Multifunctional Auto Window Breaker 0096

    7 Multifunctional Auto Window Breaker 0096

    Alat kaamanan 7-dina-1, palu kaamanan tujuh fungsi, pamisah jandéla, alat kabur mobil, palu nyalametkeun seuneu, alat ukur tekanan ban jandéla rusak, alat motong sabuk korsi 0096SBT

    Fungsi jandéla rusak: Jarum baja campuran, karasa luhur, tiasa ngarusak jandéla langsung, jarum waja masih gembleng sakumaha énggal saatos dianggo deui.

    Deteksi tekanan ban tampilan digital: tampilan digital LED, bacaanana langkung jelas, parios tekanan ban sering-seringna pikeun mastikeun kasalametan nyetir.

  • Mini Auto Window Breaker PC14

    Mini Auto Window Window Breaker PC14

    Mini darurat mobil palu kaamanan kabur palu rusak jandéla palu kaamanan palu jandéla breaker korsi sabuk cutter PC14SBT

    Ngabobol jandéla gancang: Éta tiasa dianggo pikeun awéwé, murangkalih, sareng sepuh. Éta ogé tiasa pegat gampang di jero cai dina waktosna.

    Teu karasa luhur: striker alloy, teu aya deformasi, teu aya karusakan saatos dampak anu diulang

    Alat pamotong sabuk pengaman internal pikeun kabur gancang dina kaayaan darurat

  • Vehicle-mounted Multifunctional Escape Tool 0081

    Alat Kabur Multifungsi anu dipasang dina kendaraan 0081

    Pecah jandela mobil, palu kaamanan multi-fungsi, palu kabur mobil perang-seuneu, alat palu hemat-hirup, panyingkir statis, kombinasi mini-fungsi multi-fungsi 0081SBT

    Fungsi breaker jandela: palu alloy teu karasa luhur, gampang pikeun megatkeun jandéla, gampang dianggo pikeun manula, barudak, awéwé sareng murid.