Alat Ngalereskeun Otomatis

  • Auto Wiper Repair Tool 0031

    Alat Perbaikan Wiper Otomatis 0031

    Wiper perbaikan wiper karét strip pamulihan wiper restorer 0031SBT

    Perbaikan gancang: perbaikan kakuatan anu jelas sareng henteu nyirian, manjangkeun umur sabeulah wiper sareng ngahémat biaya.

    Perbaikan dobel: Upami permukaan pengusap anu parah dipakena, mimitina ngalereskeunana ku keusik kasar, teras ngalereskeunana kalayan keusik anu alus. Upami permukaan wiper langkung hampang, kantun nganggo keusik halus kanggo ngalereskeun kalancaran. Dua prosedur perbaikan, permukaan wiper langkung lemes sareng diperbaiki Langkung lengkep.