Produk Usum Otomatis

  • Car Front Windshield Snow Cover 5017

    Kaca Depan Mobil Kaca Depan Salju 5017

    Mobil kaca hareup salju tameng anti-ibun sareng anti-icing semi-mobil panutup perlindungan 5017SBT

    Fungsi dobel: Pelindung salju kaca hareup tiasa dianggo pikeun panangtayungan salju sareng matahari.

    Anu anyar ditambih tali anti maling: kelim lawang ipis anu ipis henteu ngabocorkeun cai, tali anti maling ditalian kana mobil, sareng asuransi dobel anti maling.

  • 5 Functional Retractable Snow Shovel and Brush 7632

    5 Sopat Salju Ditémpél Fungsional sareng Sikat 7632

    Sikat panyabutan salju mobil teleskopis multifungsi, kerok salju, kerok salju, pencairan kendaraan, pamiceunan sareng sikat panyabutan salju 7632SBT

    Multifungsi: Sirah salju panyabutan sirah tiasa nyapu salju, sareng sekop salju leutik multifungsi tiasa nyépak salju, és sekop, defrost, ngusap cai, sareng panyalindungan wiper.

    Sekop salju leutik tiasa dicabut: sekop salju leutik tiasa dicabut pikeun ngawujudkeun fungsi anu béda sapertos salju, shoveling és, defrosting, usap, sareng panyalindungan wiper.

  • 5 in 1 Functional Retractable Snow Shovel and Brush 7634

    5 dina 1 Séptop Salju Fungsional Fungsional sareng Sikat 7634

    Sikat panyabutan salju mobil teleskopis multifungsi, kerok salju, kerok salju, pencairan kendaraan, pamiceunan sareng panyabutan salju 7634SBT

    Multifungsi: Sirah salju panyabutan sirah tiasa nyapu salju, sareng sekop salju leutik multifungsi tiasa nyépak salju, és sekop, defrost, ngusap cai, sareng panyalindungan wiper.

    Cecekelan Teleskopik: Rod alloy aluminium tiasa manteng, sahingga panyabutan salju langkung gampil.

  • 6 in 1 Detachable Car Snow Shovel and Brush 4102

    6 dina 1 Mobil Salju sekop sareng Sikat 4102

    Sekop panyabutan salju teléskopis multifungsi, sikat salju pikeun mobil, pakakas panyabutan salju dina usum salju, panyabutan salju sareng papan kerok, nyiksa sekop 4102SBT

    Multi-fungsi: dua-fungsi puteran sikat sirah, tiasa nyapu salju sareng salju, multi-fungsi sekop salju leutik tiasa sekop salju, és sekop, defrost, ngusap cai, panyalindungan wiper.

    Teleskopis éksténsif cecekelan: tiasa ngahontal teleskop tilu-speed, 88cm, 109cm, 124cm, cocog pikeun modél anu béda.

  • 6 in 1 Detachable Car Snow Shovel and Brush 4103

    6 dina 1 Mobil Salju Sekop sareng Sikat 4103

    Serbaguna panyabutan salju multifungsi Salju salju teleskopis, alat panyabutan salju usum salju, panyabutan salju mobil sareng kerok, deicing sekop 4103SBT

    Multi-fungsi: Kepala sikat ngagaduhan fungsi panyabutan salju sareng ngaleupaskeun salju. Sekop salju leutik ngagaduhan fungsi panyabutan salju, déét, defrosting, usap, sareng panyalindungan wiper.

    Rod penyuluhan teleskopis: Rod penyambung teleskopik tengah tiasa sacara bébas disaluyukeun panjangna 83 cm dugi ka 110 cm.

  • Adjustable TPE Scraper Small Snow Shovel 4107C

    Adjustable TPE Scraper Leutik Salju Sekop 4107C

    Sapi tendon sudut adjustable salju panyabutan multifungsi sekop pikeun mobil salju salju salju scraper kulkas defrosting na deicing sekop 4107CSBT

    Multi-fungsi: Éta ngagaduhan 3 fungsi sapertos panyabutan salju, defrosting, sareng usap.

    Spatula urat sapi: lemes sareng elastis, henteu nganyenyeri cétna.

    Pakem ergonomis: Desain anti-selip tripel, kirang usaha dina nyodok salju.

  • Multifunctional Small Snow Shovel 4101

    Serangga Salju Leutik Multifungsi 4101

    Sekop panyabutan salju multifungsi, sikat salju pikeun mobil, salju kerok, kulkas sareng nyéépkeun sekop, alat usum usum 4101SBT

    Multi-fungsi: Pilih ti 3 sisi pikeun ngahontal fungsi anu béda-béda, kalebet 4 fungsi sapertos shoveling salju, és shoveling, frost scraping, sareng panyalindungan wiper.

    Desain bentukna waos: Nalika nyodokkeun és, anjeun kedah nganggo agul ngawangun waos. Desain bentukna waos ngajantenkeun és nyodok langkung hemat tenaga kerja. Agulna didesain ku juru buleud sareng henteu ngarusak gelasna.

  • Multifunctional Small snow shovel with Light 4106

    Multifungsi Salju leutik sekop sareng Lampu 4106

    Mobil salju multifungsi salju sekop salju sikat defrost shovel deicing sareng salju scraper wiper sareng lampu 4106SBT

    Multi-fungsi: The shovel salju ngahijikeun panyabutan salju, ibun, és shoveling, ngusap cai, panyalindungan wiper, pencahyaan, sareng pangukuran jero ban.

    Nanganan desain anti-slip: blok anti-slip di luhur, alur ramo di handapeun, strip anti-slip di sisi, sareng perlindungan 3-layer anti-slip.