about US (1)

Produk Anyar

  • +
    Merk Barang
  • %
    Diskon Husus
  • %
    Kapuasan
  • +
    Rakan Koperasi

Naha Pilih Kami

  • Pangalaman industri beunghar

    Pangalaman industri beunghar pikeun mastikeun kualitas produk.

  • Panilitian produk anu super kuat

    Kamampuh panilitian sareng pangwangunan produk anu super kuat pikeun ngabantosan konsumén ngembangkeun sababaraha produk énggal.

  • Ngajaga produk palanggan

    Nengetan panangtayungan produk konsumén, sareng henteu ngungkabkeun produk anu dipaténkeun konsumén.

  • Nyayogikeun solusi khusus

    Tiasa nyayogikeun palanggan sareng sababaraha solusi produk pikeun pasokan otomotif.

Blog Kami

  • 2020 suplai otomatis prospek pasar industri sareng analisis kaayaan ayeuna

    Interior otomotif utamina kalebet subsistem ieu: sistem panel instrumen, sistem panel instrumen bantu, sistem panel penjaga panto, sistem siling, sistem korsi, sistem panel penjaga kolom, sistem pas interior kabin anu sanés, hawa kabin ...

  • Sebter Auto accessories Co., Ltd.

    Perusahaan kami parantos komitmen kana panilitian sareng produksi produk hiasan mobil sareng produk kaséhatan anu ramah lingkungan. Kami sorangan parantos ngagunakeun produk urang nyalira, sahingga urang tiasa ningkatkeun sareng ningkatkeun di payun. Kaca hareup ...

  • Pameran Produk Otomobil Internasional Shanghai 2121 (APE) 2021

    Pameran Produk Otomobil Internasional Shanghai 2121 (APE) bakal diayakeun di Pusat Pameran Internasional Shanghai ti 27 Juni dugi ka 29th, 2021. Paméran Interior sareng Exterior Exterior (ChinaAI International Automobile China (CIAIE) Cina Shanghai.