Payung Sareng Mobil Jandéla Breaker

  • Reverse folding umbrella 3413

    Payung tilepan tibalik 3413

    Palu kaamanan mobil ngabalikeun payung rusak alat jandéla parangkat-dipasang kaamanan multi-fungsional palu rusak jandéla payung darurat palu darurat sanés jalma-jalma sareng mobil 3413SBT

    Multi-fungsional: Éta tiasa dianggo salaku payung, payung matahari sareng palu kaamanan.

    Rarancang tibalik: payung disimpen dugi ka luhur sareng ka luar, permukaan baseuh payung disimpen teras di jero, éta moal baseuh mobil; nalika payung disimpen, kakuatan tempur tiasa langsung dina taneuh; éta mangpaat hususna nalika nyetir dina dinten hujan. Nalika disimpen jauh, langkung gampang pikeun jalma-jalma lebet kana mobil, sareng kamungkinan teu kabawa hujan.

    Pigura payung langkung kuat: Pigura payung didamel tina alloy aluminium, anu langkung énténg dina teksturna, langkung saé dina tahan angin, tahan korosi, kokoh sareng awét.

  • Umbrella with Auto Window Breaker 7902

    Payung sareng Auto Window Breaker 7902

    Jandéla mobil breaker Dual-tujuan muka diri sareng retracting payung mobil Mobil palu darurat Mobil-save windows breaker 7902SBT

    Multi-fungsional: Éta tiasa dianggo salaku payung panonpoé, dilapis ku lem hideung, insulasi panas dua lapisan, perlindungan matahari, sareng ngahalangan UV. Éta tiasa dianggo salaku payung. Éta dilapis ku lapisan tahan cai sareng tahan cai. Aya strip anu ngeunteung dina sisi payung, anu ngagambarkeun cahaya peuting, sareng pangaruh peringatan pikeun mastikeun kasalametan pribadi. Cecekelan payung dilengkepan breaker jandela, anu tiasa dianggo salaku palu kaamanan nalika darurat.

    Kasar sareng awét: desain lima lipen tulang rusuk payung dalapan untul kuat ngalawan angin. Sanaos tulang rusuk payung ditiup, éta masih tiasa gembleng, kantun dial deui ku lembut.