Kait Mobil

  • 4 in 1  Car Lockable Hook 1306

    4 tina 1 Mobil Anu Kéncing tiasa Diacak 1306

    Panyekel telepon sélulér multi-fungsi: tiasa dianggo salaku tukang mobil, tiasa dianggo salaku panumpang telepon sélulér tukang, tiasa dianggo salaku senter, sareng tiasa ogé dijantenkeun lampu peringatan pikeun objék beurat

    Daya tahan tinggi: hiji kait tiasa beuratna dugi ka 10 kg. Kait dobel magnét tiasa dianggo pikeun nyerep PAD dina waktos anu sasarengan.

    Pamasangan gampang: Kait dipasang dina tipe snap-lock, tanpa ngaleupaskeun headrest, sareng tiasa dipasang langsung.

  • Car Rear Armrest Hook 1104

    Kaitan Rear Armrest Mobil 1104

    Multi-fungsi: Éta tiasa dianggo salaku anu gaduh telepon sélulér pikeun panumpang tukang, tiasa dianggo salaku objék gantung tukang, sareng tiasa dianggo salaku pegangan tangan pikeun panumpang tukang.

    Daya tahan tinggi: Kerah panangan tiasa tahan kakuatan 10kg, anu aman tiasa ngagantung objék sareng armrests kaamanan pikeun panumpang tukang.

    Desain anu tiasa disumputkeun: Kelek panangan tiasa disumputkeun dina dua sisi panangan sirah, anu aman sareng henteu nyandak rohangan.

  • Car Rear Armrest Hook Mobile Phone Holder 1311

    Panyekel Mobil Rear Armrest Hook Ponsel 1311

    Desain anu disumputkeun: Nalika pancing henteu tiasa dilarapkeun, éta disumputkeun dina panangan sirah sareng henteu nyandak rohangan nanaon. Ngan tarik kaluar nalika nganggo.

    Sababaraha fungsi: Éta tiasa dianggo salaku pancing atanapi anu gaduh telepon sélulér. Kaitna tiasa ngasuh langkung ti 10kg, sareng kakuatan magnét anu kuat tiasa gampang nyerep telepon sélulér.

    Pamasangan anu tiasa dicabut: Kait anu tiasa dicabut langkung kuat tibatan pancing anu langsung sareng henteu bakal leupas.

  • Car Tissue Box Hook GG06

    Jaringan Kotak Mobil Kait GG06

    Desain anu disumputkeun: Nalika pancing henteu tiasa dilarapkeun, hookna disumputkeun handapeun headrest sareng henteu nyandak rohangan nanaon. Ngan tarik kaluar nalika nganggo.

    Sababaraha fungsi: tiasa dianggo salaku pancing atanapi telepon sélulér. Kaitna tiasa nanggung beurat langkung ti 10kg, kakuatan magnét anu kuat tiasa gampang nyerep telepon sélulér, sareng cantelna fungsional.