Otomatis setir panguat 8201

Pedaran pondok:

Booster dipasang pageuh: éta ngadopsi sekrup dua kali pikeun ngégél pamasangan, anu langkung tegep, sareng élastisitas tina panyaluyuan sekrup henteu élastis, teguh sareng aman, sareng ngirangan bahaya anu disumputkeun

Dijieunna tina sadaya tambaga: sakabeh awak panguatna didamel tina sadaya tambaga, teras permukaanna dilapis krom, permukaanna lemes sareng lemes, sareng kualitasna langkung kuat.

Desain datar: Desain datar ningkatkeun luas angkatan sareng langkung caket kana setir, anu ngahémat usaha sareng langkung saluyu sareng kabiasaan operasi supir.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bal panguat mobil Sadaya produksi tambaga Kontrol bal setir panguat 8201SBT

Booster dipasang pageuh: éta ngadopsi sekrup dua kali pikeun ngégél pamasangan, anu langkung tegep, sareng élastisitas tina panyaluyuan sekrup henteu élastis, teguh sareng aman, sareng ngirangan bahaya anu disumputkeun

Dijieunna tina sadaya tambaga: sakabeh awak panguatna didamel tina sadaya tambaga, teras permukaanna dilapis krom, permukaanna lemes sareng lemes, sareng kualitasna langkung kuat.

Desain datar: Desain datar ningkatkeun luas angkatan sareng langkung caket kana setir, anu ngahémat usaha sareng langkung saluyu sareng kabiasaan operasi supir.

Ngagunakeun bantalan presisi: bantalan presisi gaduh kakuatan tinggi, kateguhan saé, lemes, sareng daya tahan.

Gampang dioperasikeun: Operasi hiji-sisi setir, henteu kedah operasi backhand, gancang sareng aman.

Rincian Produk

Nami produk: setir penguat bola

Bahan utama: tambaga

Cocog pikeun setir: Kandel: kuriling 10/11/12 cm (alit, sedeng, ageung)

Beurat tunggal: 141 g (leutik), 144 g (sedeng), 150 g (ageung)

Ukuran: diameter: 42 mm, jangkungna: 46 mm (leutik), 51 mm (sedeng), 56 mm (ageung)

Warna: Hideung

Ukuran gasket: 73 * 24 * 3 mm, 73 * 24 * 1,5 mm

Perlindungan lingkungan: RoHS-2011/65 / EU

Langkung Pedaran

Mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun produk sareng jasa kami. Misi kami nyaéta pikeun ngembangkeun produk kréatip ka konsumén kalayan pangalaman anu saé pikeun Suplier kami. Kami ngahargaan poko inti kami tina kajujuran dina bisnis, prioritas di perusahaan sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun palanggan sareng barang anu berkualitas sareng panyadia anu hebat.

Parusahaan urang salawasna nyadiakeun kualitas alus tur harga lumrah pikeun konsumén urang. Dina usaha urang, urang parantos gaduh seueur nasabah di seueur nagara sareng produk sareng solusi kami kéngingkeun pujian ti para nasabah sadunya. Misi kami parantos saderhana saderhana: Pikeun ngagumbirakeun konsumén urang ku dagangan rambut kualitas pangsaéna sareng nganteurkeun tepat waktos. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis jangka panjang anu bakal datang.

Pidéo Produk

Langkung Tembongkeun Gambar

1 (2)
1 (6)
2 (3)
1 (3)
1 (7)
2 (4)
1 (5)
2 (2)
1 (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami