Gun Nyeuseuh Mobil

  • High Pressure Car Wash Gun 8023T-8

    Pistol Nyeuseuh Mobil Tekanan Tinggi 8023T-8

    5-set sét gun cai sagala-logam, gun cai nyeuseuh mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat-alat nyeuseuh rupa, 8 pola semprot 8023T-8SBT

    Multi-fungsi: fungsi nyeuseuh mobil, kuat ngabersihan mobil; fungsi nyiram, nyaluyukeun aliran cai anu cocog pikeun cai kembang; fungsi mandi pikeun piaraan, nyaluyukeun aliran cai, nganggo aliran cai hipu pikeun ngamandian piaraan.

    8 jinis semprot cai: Ku nyaluyukeun sirah gun seueur fungsi, 8 pola semprot cai tiasa direalisasikeun, anu tiasa dianggo pikeun tujuan cuci anu béda.

    Bahan anu kuat: Awak utama gun cai didamel tina paduan seng, anu langkung kuat sareng kuat. Gagangna ditutupan ku karét TPR. Gabungan keran didamel tina sadaya tambaga, anu langkung awét.

  • Car Foam Wash Gun 8023-8P

    Gun Nyeuseuh Busa Mobil 8023-8P

    Pistol cai busa sadayana-logam, gun cai nyeuseuh mobil, tekanan tinggi rumah tangga, alat nyeuseuh mobil, alat nyeuseuh rupa, 8 pola semprot 8023-8PSBT

    Multi-fungsi: fungsi nyeuseuh mobil, beberesih busa terpadu; fungsi nyiram, nambihan panolak serangga, nyaluyukeun aliran cai anu cocog pikeun cai kembang sareng ngusir serangga; ngamandian piaraan, tambahkeun detérjen, saluyukeun aliran cai, sareng anggo aliran cai hipu pikeun piaraan Mandi.

    8 jinis semprot cai: Ku nyaluyukeun sirah gun seueur fungsi, 8 pola semprot cai tiasa direalisasikeun, anu tiasa dianggo pikeun tujuan cuci anu béda.

  • Car Foam Wash Gun Set 8023-8P

    Gun Foam Wash Gun Set 8023-8P

    5-set set gun cai busa sadayana-logam, gun cai nyeuseuh mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci halus, 8 pola semprot 8023-8PSBT

    Multi-fungsi: fungsi nyeuseuh mobil, beberesih busa terpadu; fungsi nyiram, nambihan panolak serangga, nyaluyukeun aliran cai anu cocog pikeun cai kembang sareng ngusir serangga; ngamandian piaraan, tambahkeun detérjen, saluyukeun aliran cai, sareng anggo aliran cai hipu pikeun piaraan Mandi.

    8 jinis semprot cai: Ku nyaluyukeun sirah gun seueur fungsi, 8 pola semprot cai tiasa direalisasikeun, anu tiasa dianggo pikeun tujuan cuci anu béda.