Pedal Atap Mobil 7904

Pedaran pondok:

Universal mobil multifungsi pedal Mobil pedal mobil aluminium alloy panto pedal hateup pedal mobil modifikasi suplai 7904SBT

Fungsi pedal kaki: Pedal suku bantu multifungsi nyaéta alat bantu pikeun supir anu ngagaduhan kendaraan di luar jalan (tipe mobil SUV) dina naék kana hateup mobil. Éta henteu nyusahkeun deui kana atap mobil! Cocog pikeun nyokot koper dina hateup, nyandak hateup bobogohan, ningali pemandangan di hateup, némbak dina hateup sareng adegan anu sanés.

Pangaturan sudut panto hareup sareng tukang: Upami piring sisi panto mobil déngdékkeun, tarik gesper cincin kalayan fungsi pangaturan pikeun nyaluyukeun sudut Dengdekkeun pedal sareng merenah pikeun ditapak.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Universal mobil multifungsi pedal Mobil pedal mobil aluminium alloy panto pedal hateup pedal mobil modifikasi suplai 7904SBT

Fungsi pedal kaki: Pedal suku bantu multifungsi nyaéta alat bantu pikeun supir anu ngagaduhan kendaraan di luar jalan (tipe mobil SUV) dina naék kana hateup mobil. Éta henteu nyusahkeun deui kana atap mobil! Cocog pikeun nyokot koper dina hateup, nyandak hateup bobogohan, ningali pemandangan di hateup, némbak dina hateup sareng adegan anu sanés.

Pangaturan sudut panto hareup sareng tukang: Upami piring sisi panto mobil déngdékkeun, tarik gesper cincin kalayan fungsi pangaturan pikeun nyaluyukeun sudut Dengdekkeun pedal sareng merenah pikeun ditapak.

Lapisan karét kentel lapisan dua kali: Pad karét kentel dua lapisan mandiri nyayogikeun langkung seueur perlindungan pikeun permukaan kontak, sareng éta praktis sareng henteu ngarugikeun mobil.

Palu kaamanan kalayan fungsi jandéla rusak: Sirah mandiri sirah palu kaamanan, anu dibungkus ku gél silika sareng tiasa langsung dianggo dina meupeuskeun jandéla tanpa dibongkar.

Fungsi anti géséran roda: Nempatkeun pedal sacara horisontal payuneun atanapi saatos roda tiasa sacara efektif nyegah kendaraan tina ngageser, anu cocog pikeun sagala jinis adegan dimana kendaraan tiasa ngageser sareng kendaraan kedah diperbaiki.

Rincian Produk

Ngaran produk: pedal multifungsi universal mobil anyar

Bahan: Alloy Aluminium + Silikon

Modél anu lumaku: universal

Ukuran penampilan: 160 * 80 * 35 mm

Ukuran rangkep tunggal: 175 * 88 * 38 mm

Beurat: 340g / sapotong

Warna: pérak, hideung, beureum, héjo,

Fitur tambahan: palu kaamanan, wadah telepon sélulér, kurung anti-selip roda

Langkung Pedaran

Kami ogé ngahususkeun dina ningkatkeun hal-hal manajemén sareng metoda QC supados urang tiasa ngajaga ujung anu luar biasa di jero bisnis leutik anu saing-saing Auto Auto Step Step Pedals, Kami henteu wareg ku prestasi anu aya ayeuna tapi urang nyobian anu pangsaéna pikeun ngabaru pikeun nohonan anu meuli kabutuhan langkung pribadi. Perkara teu dimana anjeun ti, kami didieu ngantosan pamundut anjeun, sareng welcom nganjang ka pabrik kami. Pilih kami, anjeun tiasa pendak sareng supplier anu dipercaya.

Penjualan panas Pabrik pedal hateup, ku ngahijikeun manufaktur sareng séktor perdagangan luar negeri, urang tiasa nganteurkeun total solusi pelanggan ku ngajamin pangiriman produk anu leres sareng solusi ka tempat anu pas dina waktos anu pas, anu dirojong ku pangalaman anu réa, kamampuan produksi anu kuat, kualitas anu tetep, portopolio produk anu dirobih sareng kontrol tren industri ogé jasa kami sateuacanna sareng saatos saurna. Kami hoyong bagikeun ideu sareng anjeun sareng ngabagéakeun koméntar sareng patarosan anjeun.

Langkung Tembongkeun Gambar

8cdb2ed8bd0e4ebe95a55c4f7a2f934f
3 (3)
3 (1)
3 (4)
3 (2)
4e65aad89b7145aba18465d7591852e2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami