Méter Tekanan Ban Mobil

  • Dial Tire Pressure Gauge 051

    Alat Ukur Tekanan Tirus 051

    Alat kombinasi tekanan ban multi-fungsi alat multi-fungsi kaamanan palu mobil kabur jandéla pamutus tekanan ban digital pangukur tekanan ban méja monitor 051SBT

    Deteksi tekanan ban langkung akurat: dial mékanis diadopsi, pointer langkung sénsitip, teu peryogi batré, sareng teu kedah hariwang ngeunaan kehabisan listrik. Port pangukuran tekanan dianggo pikeun ngukur tekanan di payun, sareng tukang tiasa dianggo pikeun ngémploh ban.

  • Digital Display Stainless Steel Tire Pressure Gauge 009B

    Digital Display Stainless Steel Pressure Gauge 009B

    Detektor tekanan ban stainless steel presisi tekanan ban mobil otomatis

    Alat kombinasi multifungsi: Alat ukur tekanan ban digital + palu kaamanan baja tungsten kuat + alat gabungan multifungsi.

    Hulu palu baja tungsten: Teu karasa luhur, kakuatan tabrakan anu kuat, éta tiasa ngarusak permukaan kalayan kakuatan anu kirang pikeun ngarobih gelas anu dikuatkeun.

  • High Precision Digital Tire Pressure Gauge 0902

    Alat Ukur Tekanan Tirus Digital Precision Tinggi 0902

    Monitor tekanan ban mobil, presisi tinggi ban tampilan ban barometer, éléktronik digital deflasi manometer 0902SBT

    Monitor tekanan ban mobil, barometer tekanan ban tampilan digital presisi tinggi, manometer définisi digital éléktronik

    Tampilan digital LCD: Béda sareng mérek mékanis, bacaanana lambat sareng kasalahan ageung, akurat janten 2 digit saatos titik decimal, bacaan na langkung intuitif.

    Operasi saderhana: pencét pageuh kana inti klep pikeun langsung ngukur tekanan sareng maca nilai tekanan.