Sebter Auto accessories Co., Ltd.

Perusahaan kami parantos komitmen kana panilitian sareng produksi produk hiasan mobil sareng produk kaséhatan anu ramah lingkungan. Kami sorangan parantos ngagunakeun produk urang nyalira, sahingga urang tiasa ningkatkeun sareng ningkatkeun di payun.

Parasol kaca depan mobil tina mobil anu diproduksi ku perusahaan kami parantos terkenal pisan. Tapi saatos nganggo pangalaman saterasna, urang mendakan yén parasol ieu sering turun nalika nyegah, janten teu tiasa sacara shading sareng tiis sacara épéktip.

Ngitung modél mobil anu béda, rohangan dina mobilna béda, janten kami mutuskeun ngaganti gaya gagang saatos ditelitian, tina gagang lempeng kana gagang anu tiasa ditekuk sareng henteu rebound, janten tiasa diterapkeun kana modél anu béda, sareng payung parantos leres dilereskeun.

Dina taun 2020, urang tungtungna hasil ngembangkeun parasol ku cecekelan anu tiasa dibengkokkeun, anu tiasa ditekuk dugi ka sapuluh rébu kali tanpa karusakan. Pangaruh pangaruhna jelas ningkat.

Nalika ngeunaan pasokan otomotif, jalma anu tiasa nyetir atanapi henteu tiasa nyarios sakedik, tapi kuring sieun henteu seueur anu tiasa nyarios sadayana. Dina taun-taun ayeuna, ku nambahanana kabutuhan anu béda-béda pikeun pamilik mobil, jinis produk otomotif beuki beunghar, produk anyar muncul tanpa henti, sareng laju ningkatna produk gancang-gancang. Di kota kami, aya sakapeung mobil anu dirobih khusus, anu janten bentang mobile unik di jalan. Kalayan pamekaran produk otomotif salami mangtaun-taun, beuki seueur jinis produk, sareng aya puluhan produkna. Aya lem anu langkung umum, bantal, pinggang, karpét, tutup korsi, stiker, tirai, film matahari, blok matahari, konci anti maling, airbag, katun insulasi panas, rak telepon sélulér, sabuk pengaman, termométer, panutup setir, setir kabayang, témpél éléktrostatik, lem anti tabrakan, karpét, hiasan, korsi parfum, jst.

Upami dibagi ku kategori, produk otomotif dibagi kana produk hias sareng produk fungsional. Sacara umum, kaseueuran pamilik mobil mésér produk fungsional, sareng kaseueuran pamilik mobil énggal mésér hiasan dasar pikeun mobil karesepna. Hiasan dasar mobil anyar nyaéta karét taneuh, tirai kendaraan, mémbran tahan ledakan, dampal suku, sampul korsi, panangan baju, parfum, alat anti maling (Pai Dangsuo), radar ngabalikkeun, mémbran ngabeledug-bukti sareng sajabana. Anu nyarankeun ku tukang warung ka anu gaduh mobil nyaéta lem taneuh, alat anti maling, mémbran buktina ngabeledug sareng radar ngabalikkeun.

Ka hareupna, urang bakal tetep ngajaga prinsip ngagabungkeun panggunaan sorangan sareng eupan balik konsumén, sareng teraskeun ningkatkeun produk lami, ngembangkeun produk énggal, sareng nyayogikeun pangguna mobil kalayan produk anu sakumaha gampangna.


Waktos Post: Apr-07-2021